Кличко закликає призначити керівника НТКУ: Євробачення не може чекати

Кличко закликає призначити керівника НТКУ: Євробачення не може чекати

Укрінформ
Призначення гендиректора НТКУ має відбутися якнайшвидше, оскільки на компанії лежить велика частина зобов'язань із підготовки та проведення конкурсу "Євробачення".

Таку думку висловив міський голова Києва Віталій Кличко під час наради з представниками НТКУ, повідомляє прес-служба КМДА. 

«Велика частина зобов’язань із підготовки і забезпечення проведення конкурсу лежить саме на НТКУ. І я вже заявляв і повторюю, що Національна телекомпанія в цій ситуації не може залишатися без керівника, відповідальної особи. Я звертався до Кабінету міністрів із тим, щоби якнайшвидше розглянули це питання і призначили нового очільника НТКУ. З цим не можна зволікати», – наголосив мер.

Він розповів, що минулого тижня Київ відвідала делегація представників Європейської мовної спілки, і вони залишилися задоволеними перебігом підготовки до Євробачення.

«Наші іноземні партнери спочатку приїхали до Києва з не дуже гарним настроєм, оскільки поширювалась інформація, нібито «все пропало», потрібно кудись переносити конкурс. Я радий, що після перебування у Києві вони змінили свою думку і поїхали з позитивним настроєм», – cказав Кличко.

За його словами, одна з ключових вимог організаторів Євробачення – це питання безпеки в українській столиці, і на це виділені безпрецедентні кошти. Кличко зазначив, що у рамках програми «Безпека столиці» у Києві будуть встановлені 8 тисяч камер відеоспостереження, що допоможе підвищити рівень безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-