Організатори

Організатори "тарифного майдану" вирішили його перенести

Укрінформ
Як повідомив колишній член "Партії регіонів" і "Опоблоку" Євген Мураєв, мітинг не відбудеться 19 листопада, як анонсувалося раніше.

Про це пише "Українська правда".

Відповідаючи на запитання ведучого в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, Мураєв пояснив, що акцію перенесуть на кілька тижнів через інформацію про провокації, які могли відбутися і нібито призвести до введення воєнного стану.

Як відомо, у жовтні нардеп "Народного фронту" Антон Геращенко запостив у своєму Facebook посилання на матеріали з сайту "Кіберхунти" з нібито документами з пошти помічника президента РФ Владислава Суркова. Геращенко вже тоді назвав "документи" достовірними.

Один з документів стосується дестабілізації на Закарпатті. Другий документ про нібитоплан "шатун", направлений на дестабілізацію політичної ситуації в країні впродовж листопада 2016 року до березня 2017 року.

В СБУ не повідомляють, чи підтверджено ідентичність "Плану Шатун", який був серед так званих "листів Суркова", які були оприлюднені хакерами, однак повторюють, що деякі документи по Закарпаттю збігаються з раніше вилученими документами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-