У БПП просять українців не підтримувати тарифні та інші протести

У БПП просять українців не підтримувати тарифні та інші протести

Укрінформ
Заступник керівника фракції БПП Ірина Луценко закликала українців не підтримувати і не ходити на тарифні, банківські та інші акції протесту, організовані так званою широкою опозицією.

Про це вона заявила під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми як партія влади, яка взяла на себе відповідальність за країну в цей важкий час, закликаємо свідомих українців не підтримувати ці  акції, не підтримувати ці дестабілізуючі дії й не підтримувати акторів і актрис цього шоу, яке має відбутися в переддень річниці Майдану», - сказала парламентарій.

За її словами, сьогодні відбуваються акції протесту біля НБУ, за допомогою яких так звана «широка опозиція» планує блокувати Нацбанк і урядовий квартал. Луценко переконана, що основна мета цього - розхитати курс гривні та відвернути увагу суспільства від дій уряду, спрямованих на підвищення мінімальної заробітної плати. Крім того, акції протестів проти тарифів вона також назвала «незрозумілими і непереконливими».

У цьому зв'язку народний депутат зазначила, що подібні акції є «псевдо Майданом, а точніше - Антимайданом», який очолять колишні представники Партії регіонів.

«Це вже попахує Антимайданом Януковича», - підкреслила Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-