СБУ знає, як протидіяти планам РФ з дестабілізації України

СБУ знає, як протидіяти планам РФ з дестабілізації України

Укрінформ
СБУ має план протидії намаганням Російської Федерації дестабілізувати ситуацію в Україні з метою проведення дострокових парламентських виборів.

Про це повідомив на брифінгу керівник департаменту СБУ Анатолій Дублик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо план протидії, тісно співпрацюємо з усіма правоохоронними органами, і цей план дієвий. Ми працюємо цілодобово», - підкреслив Дублик.

Він також зауважив, що СБУ відомі прізвища причетних до планованих РФ дестабілізаційних акцій, проте вони не оприлюднюються, оскільки стосовно цих осіб збираються матеріали з метою подання до суду.

«Всі прізвища ви з часом почуєте», - запевнив представник СБУ.

Дублик наголосив, що ніхто не забирає у людей право виходити на мітинги, однак СБУ не дасть змоги використовувати мирні зібрання для дестабілізації ситуації в Україні на користь Російської Федерації.

Раніше на брифінгу Дублик заявив, що з 15 по 25 листопада Росія запланувала провести в Україні спецоперацію "Шатун" з метою внутрішньої дестабілізації ситуації в країні і проведення дострокових парламентських виборів. Зокрема, вони розпочнуться з мітингів банківських вкладників. За словами Дублика, організатори мають на мету підготувати відповідну картинку до 24 листопада, коли на саміті Україна-ЄС вирішуватиметься питання щодо запровадження  безвізого режиму для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-