Суд підтвердив рішення Марушевської, яке не сподобалося Насірову

Суд підтвердив рішення Марушевської, яке не сподобалося Насірову

Укрінформ
Одеський окружний адмінсуд відмовив у задоволенні позову компанії, щодо визначання незаконними доручення Одеської митниці ДФС щодо оформлення товарів за ціною в контракті. 

Йдеться про саме те доручення, за яке Марушевська раніше отримала догану. Очільниця Одеської митниці оприлюднила рішення Одеського окружного адміністративного суду на своїй сторінці у Facebook.

"Незважаючи на те, що доручення відповідають українському законодавству, нам дорікали, що вони неправомірні, перевірка ДФС називала їх порушенням і я отримала за них догану від Романа Насірова. Ось рішення суду, в якому визнано, що вони відповідають українському законодавству", - написала Марушевська, виклавши лінк на рішення суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Вона нагадала, що для того, щоб мінімізувати маніпуляції з цінами на Одеській митниці було створено систему доручень, яка захищає бізнес від недобросовісних інспекторів. 

"Ті компанії, які не потрапляють в зону ризику повинні отримувати хороший сервіс, працюючи з державною установою. Доручення — це перехідний захід, який дозволяє гарантувати якісне обслуговування на митниці. Якщо буде змінене програмне забезпечення та ухвалені необхідні законодавчі та підзаконні зміни — процеси будуть автоматизовані", - пояснила суть свого рішення Марушевська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-