Родичів винуватця ДТП в Одесі застерегли від корупційного

Родичів винуватця ДТП в Одесі застерегли від корупційного "вирішення питання"

Укрінформ
Радник керівника Одеського облуправління Національної поліції України Владислав Сердюк  у суботу публічно застеріг родичів 21-річного водія BMW X5, що допустив 26 жовтня зіткнення з "Москвичем" і зник разом із приятелем з місця ДТП, від пошуку корупційних варіантів "вирішення питання" у правоохоронних структурах.

Про це Сердюк написав у Facebook, не спростовуючи повідомлень у ЗМІ про відвідини родичами підозрюваного у скоєнні резонансної ДТП управління поліції та спробу "зам'яти" справу за шестизначну суму в доларах.

"Напевно, знайомі і родичі хлопців, які вбили та покалічили людей в Одесі під час резонансної ДТП кілька днів тому, моніторять соцмережі й публікації ЗМІ з цієї теми. Як радник керівника ГУНП в Одеській області рекомендую батькам цих кривавих гонщиків не шукати шляхів "вирішення питання", що вони зараз роблять. Питання "не вирішиться" - беріть адвокатів і йдіть здаватись", - зазначив підполковник у відставці Сердюк.

Як зауважив колишній офіцер-розшуковець, "цей злочин не прощається і не забудеться. СІЗО - єдина гарантія від самосуду. Дуже багатьох людей зачепила ця трагедія. До того ж, судячи з "історії пістолета", знайденого в машині, хлопці вже твердо стали на слизьку доріжку криміналу".

Радник генерала Гіоргі Лорткіпанідзе нагадав, що київського мажора "Сергія Калиновського, який убив в аналогічній ситуації в Києві двох осіб, спіймали через 8 років".

Варто зазначити, що 27-28 жовтня деякі ЗМІ оприлюднили інформацію, що оперативно-слідчі заходи поліції з встановлення місця перебування й затримання водія позашляховика BMW X5 поки не увінчалися успіхом. Водночас родичі розшукуваного згідно з санкцією суду за скоєння увечері 26 жовтня ДТП в центрі Одеси нібито намагалися дати хабар старшому офіцеру поліції в розмірі 250 тисяч доларів.

А після того, як діалог було присічено, відвідувачі начебто шукають варіанти, як «зам'яти» справу в прокуратурі.

Як повідомлялося, Приморський райсуд Одеси задовольнив 28 жовтня клопотання прокуратури про арешт позашляховика BMW X5 і затримання підозрюваного в скоєнні нічної ДТП на розі вулиць Преображенської і Великої Арнаутської, що призвело до двох жертв і трьох постраждалих.

У свою чергу, мерія Одеси вирішила забезпечити охорону свідку нічної аварії.

Поліція встановила, що водій BMW X5, рухаючись на високій швидкості на автомобілі BMW X5 зі сторони Олександрівського проспекту, виїхав на перехрестя вулиць на червоний сигнал світлофора й зіткнувся з іншим авто. Внаслідок зіткнення BMW X5 відкинуло на тротуар, вчинено наїзд на трьох пішоходів, а водій зник з місця пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-