Свідку нічної ДТП мерія Одеси забезпечить охорону та оплатить лікування

Свідку нічної ДТП мерія Одеси забезпечить охорону та оплатить лікування

Відео
Укрінформ
Мерія Одеси вирішила забезпечити охорону свідку нічної аварії на розі вулиць Преображенської і Великої Арнаутської, де позашляховик BMW X5 зіткнувся з автомобілем "Москвич", що призвело до загибелі двох і травмування трьох осіб.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в управлінні інформації міськради.

"Отримавши інформацію від в.о. заступника керівника ГУ НП в Одеській області Сергія Махотіна про те, що ДТП в центрі міста сталася під час «вуличних перегонів» з участю двох автомобілів, мер Одеси Геннадій Труханов звернувся до представника поліції з проханням погодити надання охорони свідку аварії, потерпілому під час спроби затримання одного зі "стрітрейсерів". Мерія також виділить кошти на лікування небайдужого перехожого", - зазначили в управлінні інформації.

Особу одного з гонщиків-учасників ДТП поліція вже встановила, наразі тривають оперативно-розшукові заходи з визначення місця перебування водія та пасажира BMW X5, що втекли з місця аварії, а також осіб, що були в другому автомобілі, який брав участь у вуличних перегонах.

Відгукнувся на заклик поліції і дав свідчення про обставини та учасників аварії місцевий комунальник, який також став  очевидцем того, як нетверезий водій накинувся з ножем на одного з перехожих, що спробував затримати "стрітрейсера".

Як повідомлялося, слідчо-оперативна група поліції встановила, що за кермом позашляховика BMW Х5, який зіткнувся у середу ввечері з автомобілем "Москвич", перебував 21-річний одесит. Він керував автомобілем за дорученням, а не є власником позашляховика.

У момент аварїі, що призвела до смертельних травмувань водія і пасажира "Москвича", та наїзду на трьох осіб на зупинці у салоні BMW перебували три людини. Наразі правоохоронці встановлюють, чи перебувають винуватець ДТП і власник іномарки в родинних зв'язках. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України

За словами заступника керівника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Анастасії Якубенко, слідство має в своєму розпорядженні записи з камер відеоспостереження, на яких чітко видно, що винуватцем аварії є водій BMW. Особи двох учасників ДТП, в тому числі водія BMW, встановлено, їх оголошено у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-