Цікавих громадян просять до 30 жовтня не

Цікавих громадян просять до 30 жовтня не "штурмувати" сайт НАЗК

Укрінформ
Держспецзв'язку просить до 30 жовтня не перевантажувати сайт НАЗК без нагальної потреби.

Про це пояснила прес-служба Держспецзв'язку.

«Протягом останніх днів спостерігаються проблеми доступу до сайту НАЗК. Через зростання кількості звернень до Реєстру, пов'язаних із завершенням терміну подання декларацій, та значною активністю як власно декларантів, так і суспільно небайдужої громадськості, Адміністратором забезпечено необхідні пропускні та технологічні спроможності Реєстру. Водночас звертаємося до усіх інших, крім декларантів, осіб, громадськості та громадян не створювати до 30 жовтня ажіотаж стосовно опублікованих декларацій та не завдавати  штучних додаткових навантажень на Реєстр, штурмуючи його інформаційні ресурси. Кожна зацікавлена сторона зможе реалізувати право на інформацію, контроль влади та протидію корупції після завершення строку подання декларацій, визначеного Законом», - зазначається в повідомленні.

При цьому Адміністрація Держспецзв'язку офіційно заявляє, що  Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  працює стабільно, захист відомостей Реєстру гарантовано і подані декларації збережено.

Станом на 27 жовтня до Реєстру подано близько 52 тисяч декларацій.

Адміністратором Реєстру є державне підприємство «Українські спеціальні системи» (договір з НАЗК з адміністрування та програмно-технічного супроводження від 20.10.2016 № 11.190/16/ін.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-