У ток-шоу НТВ про МН17 ведучмй накинувся на українського блогера

У ток-шоу НТВ про МН17 ведучмй накинувся на українського блогера

Відео
Укрінформ
Ведучий ток-шоу російського телеканалу НТВ «Місце зустрічі» Андрій Норкін вигнав українського блогера Сергія Запорожського прямо із студії під час прямого ефіру про збитий рейс МН17.

Уривок з програми розміщено на YouTube.

ПІд час обговорення російського фейку про «український літак та льотчика Волошина» Норкін відмовлявся погоджуватися з тим, що ця версія офіційно визнавалася владою РФ (а Слідкомом визнається досі). Запорожський висловив зауваження. Норкін у відповідь грубо сказав: «Не треба мене «лікувати!», на що Запорожський відповів: «Треба! Тому що ви весь час обманюєте». Після цього російський пропагандист розлютився і почав виштовхувати блогера із студії.

«Об'єктивність» даного випуску «Місця зустрічі» видно з анонсу «Кого призначать винним за катастрофу малайзійського «Боїнга»? Як Київ і Вашингтон ховають докази? І чекати нової хвилі антиросійської істерії?».

Нагадаємо, у середу нідерландські слідчі підтвердили, що ракетний комплекс «Бук», з якого був збитий літак Малайзійських авіаліній МН17, був доставлений з Росії і після запуску ракети з окупованої території вивезений назад до РФ. За інформацією голландського прокурора Фреда Вестербеке, запуск був здійснений з території біля міста Первомайськ, яка у момент катастрофи перебувала під контролем бойовиків.

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня 2014 року в небі над селом Грабове Донецької області був збитий літак Boeing-777 «Малайзійські авіалінії», що виконував рейс Амстердам – Куала-Лумпур. В результаті цієї трагедії загинули 298 осіб – усі пасажири та екіпаж. За кількістю жертв ця авіакатастрофа стала найбільшою в історії України.

Відео: YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-