Деканоідзе запустила другий етап реформи служби

Деканоідзе запустила другий етап реформи служби "102"

Укрінформ
Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе оголосила про початок другої фази реформування служби "102".

Про це вона заявила у п'ятницю у Київському навчальному центрі підготовки поліцейських Нацполіції України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми запускаємо другу фазу реформування служби "102", що позначається у підготовці, перепідготовці й у впровадженні нових стандартів для співробітників, які працюють по усій Україні у центрах "102", - сказала вона.

За словами Деканоідзе, на сьогодні надходить "дуже багато скарг" від громадян, коли вони не можуть зателефонувати на лінію "102" або наряди довго їдуть на виклики.

Вона зазначила, що ці проблеми пояснюються об'єктивними причинами, які тісно пов'язані з перепідготовкою, з нестачею кадрів і техніки.

"Так що друга фаза реформування уніфікованої системи "102" пов'язана з перепідготовкою кадрів, закупівлею нового устаткування, яке буде поки що у Києві, а потім вже сподіваємося по усій Україні. І третє найголовніше - це єдиний стандарт, тобто людина, яка сидить на "102", як вона має орієнтуватися на сервіс, а не грубо відповідати, що "вибачите будь ласка у нас зараз немає вільних нарядів", - підкреслила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-