Данилюк закликає громадськість контролювати

Данилюк закликає громадськість контролювати "митну сотню"

Укрінформ
Громадськість має контролювати діяльність спільних мобільних груп із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи.

Про це сказав міністр фінансів Олександр Данилюк на відкритті Міжвідомчого цільового центру із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми встановили дуже чіткі критерії вашої роботи, дуже ефективні та будемо вас контролювати. Будемо також звертатися до громадськості, щоб вони контролювали вашу діяльність. Для тих, хто зацікавлений це робити, - на сайті Мінфіну є посилання на елементи та форми контролю, будь ласка, дивіться. Будемо реформувати митницю!" - заявив Данилюк.

Звертаючись до представників "митної сотні", урядовець наголосив, перед ними стоїть надважливе завдання - побороти корупцію та зловживання на митниці.

До складу мобільних груп увійшли представники Державної фіскальної служби, Прикордонної служби та Національної поліції. Координацію їх роботи покладено на Міжвідомчий цільовий центр, що працюватиме при ДФС.

Мобільні групи матимуть безперешкодний доступ до всіх зон митного контролю та транспортних пунктів перетину кордону.

Робота "митної сотні" фінансуватиметься за рахунок перерозподілу коштів, передбачених у бюджеті на утримання Державної фіскальної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-