Гройсман запустив роботу

Гройсман запустив роботу "митної сотні"

Укрінформ
Усі громадяни, які порушують митне законодавство, мають обов’язково нести відповідальність за свої дії.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на відкритті Міжвідомчого цільового центру із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Той, хто хоче ввезти в Україну контрабанду, сірий імпорт, те, що не розмитнено або розмитнено за заниженою вартістю, має бути покараний", - сказав Гройсман.

Водночас, за словами глави уряду, громадяни, які чесно завозять або ж вивозять з країни товар, мають на митниці отримати якісний сервіс.

Прем’єр наголосив, що у серпні надходження від митниці до державного бюджету збільшились майже на 2 млрд грн. "Це свідчить про те, що ми йдемо вірним шляхом, але необхідно продовжити створювати якісну систему, щоб чесний бізнес відчував якісний сервіс", - зазначив він.

Сьогодні також розпочала свою роботу "митна сотня" - 20 спільних мобільних груп із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи. "Мобільні групи — це буде лише одна частина із усієї системи. Ми нещодавно створили міжрегіональну митницю і зобов’язали митних працівників увести відділ нагляду з тим, щоб жодне правоворушення не було непоміченим", - запевнив Гройсман.

Він наголосив, що виконання плану з реформування української митниці є пріоритетом для влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-