Убивцю голови

Убивцю голови "Антикорупційного комітету Майдану" посадили на 10 років

Укрінформ
Колегія суддів Печерського районного суду м. Києва підтримала позицію Київської місцевої прокуратури №6 та визнала 23-річного мешканця столиці винним у вбивстві голови громадської організації “Антикорупційний комітет Майдану” Олександра Костренка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

“Вироком суду молодика було визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (нанесення легких тілесних ушкоджень), п. 9 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з метою приховати інший злочин), та обрано покарання - 10 років позбавлення волі”, - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що злочин, який викликав значний суспільний резонанс, стався 30 листопада 2014 року в одній з квартир будинку на бульварі Дружби Народів. Активіст запросив до помешкання свого нового знайомого, продавця квітів у кіоску. Між чоловіками, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виникла бійка, а потім убивство.

“У суді 23-річний чоловік визнав свою вину лише в нанесенні легких тілесних ушкоджень активісту, проте обвинувачем - прокурором Київської місцевої прокуратури №6 було беззаперечно доведено вину громадянина у інкримінованих йому злочинах”, - додають у прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-