ЗМІ з'ясували, хто влаштував стрілянину в Криму в ніч проти 7 серпня

ЗМІ з'ясували, хто влаштував стрілянину в Криму в ніч проти 7 серпня

Укрінформ
В окупованому Криму 6-8 серпня біля КПП Армянськ сталося два інциденти, в ході яких п'яні російські військові застосували зброю.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на джерела.

За наявною у ЗМІ інформації, в ніч з 6 на 7 серпня російські військові, які несли службу поблизу КПП Армянськ, відкрили вогонь по прикордонниках, що підпливли до них на катерах. Ті почали стріляти у відповідь. В результаті перестрілки один прикордонник був убитий, а ще троє і один військовий поранені.

за добу, в ніч з 7 на 8 серпня, російські військові знову влаштували стрілянину на КПП Армянськ. Цього разу вони стріляли з цивільного автомобіля, що прямував у Херсонську область.

Як зазначається, перед КПП Армянськ російський наряд з п'яти чоловік зупинив автомобіль "Шкода Фабіа", за кермом якого перебував 23-річний житель с. Суворове Хафіз Мухамадов. У салоні машини також була 20-річна дівчина. Вони їхали до родичів у Хрестівку Чаплинського району Херсонської області. За словами джерел, військові, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зажадали від молодих людей надати додаткові документи, крім паспорта. Проте водій попросив уточнити, хто вони такі, і відмовився надавати документи.

Зчинилася сварка, військові відкрили вогонь по машині, а коли люди з неї вибігли, то й з них. Дівчина зазнала несерйозного поранення, а у хлопця влучило 6 куль. Як стверджують співрозмовники LB.ua, стрільці кинулися навтьоки, але трьох із них невдовзі затримали.

Постраждалий Мухамадов живий - учора він вийшов із коми. Наразі він перебуває у лікарні у Красному під охороною.

При цьому місцева "влада" повідомила старійшинам, що Хафіз віз вибухівку, тому і постраждав. А сам схід (курултай) місцева "поліція" розігнала.

Нагадаємо, 7 серпня Росія призупинила роботу всіх пунктів пропуску в Крим через нібито перестрілку, що її було чути на адмінмежі з Кримом. Офіційної інформації від російської сторони щодо подій не було. За три дні ФСБ звинуватила ГУР Міноборони України у підготовці терактів у Криму. Також ФСБ заявила про нібито затримання української диверсійної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-