Харківщина лідирує за кількістю рядових контрактників - облвійськкомат

Харківщина лідирує за кількістю рядових контрактників - облвійськкомат

Укрінформ
На Харківщині за підсумками липня набрано найбільшу в Україні кількість рядових контрактників: 400.

Про це розповів на прес-конференції військовий комісар Харківської області полковник Юрій Калгушкін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Планове завдання місяці - 400 сержантів і солдат за контрактом - виконано на 100 відсотків, і це найбільший показник в Україні. Ми вже втричі перевищили показники 2015 року щодо набору професійних військових. З початку року проведено більше 200 інформаційних акцій, виступів на радіо і телебаченні, бесід на підприємствах про підвищення престижу військової служби за контрактом, включаючи зростання зарплати до 7 тис. грн - і результати наявний", - зазначив Калгушкін.

За його словами, всі рядові контрактники зараз проходять службу в навчальних центрах або безпосередньо у військових частинах.

"Планове завдання для Харківщини на третій квартал 2016 року - 790 контрактників-солдатів і сержантів", - додав Калгушкін.

Водночас, за його словами, план набору офіцерів-контрактників виконаний наполовину: контракти підписали 62 особи замість планових 107.

Як прозвучало на прес-конференції, з початку року військкомати Харківщини направили у війська понад 2000 вояків-контрактників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-