У Авакова похвалили поліцію за

У Авакова похвалили поліцію за "нову філософію"

Укрінформ
За досить короткий проміжок часу вдалося створити правоохоронний орган з новою філософією - Національну поліцію України.

Про це в четвер на Софіївській площі в Києві заявив т.в.о. міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час урочистостей з нагоди першої річниці Національної поліції України, інформує прес-служба МВС.

"За досить короткий проміжок часу за допомогою команди реформаторів, за підтримки Президента України, Прем’єр-міністра, секретаря РНБО, депутатського корпусу, міжнародних партнерів вдалося створити правоохоронний орган з новою філософією – Національну поліцію України", – сказав він.

За словами Ярового, реформа поліції з самого початку мала повну підтримку на державному рівні, до процесу були залучені кращі вітчизняні та іноземні фахівці, активно надавалась допомога ЄС, урядів США, Канади, Японії та Австралії.

Він зазначив, що першими кроками реформи стало налагодження роботи патрульної поліції. Саме патрульні внесли якісні зміни в роботу та стали першими, хто продемонстрував ефективність, чесність та неупередженість у службі.

"Підвищення швидкості реагування на виклики громадян, якість виконання службових обов’язків, а також суттєве зниження рівня корупційних проявів дозволили новим поліцейським завоювати надзвичайно високу довіру громадян", – Яровий.

Він також підкреслив, що розпочато формування дорожньої патрульної поліції, створено єдиний універсальний підрозділ поліції особливого призначення "Корпус оперативно-раптової дії" за зразком американського підрозділу "SWAT".

"Значна увага приділяється і малим містам та селам, де проживає половина населення нашої держави. Для цього започатковано роботу груп швидкого реагування та розпочато реформування служби дільничних офіцерів поліції", - додав т.в.о. міністра внутрішніх справ.

Фото: МВС, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-