З Центрального вокзалу Києва евакуювали більше тисячі людей

З Центрального вокзалу Києва евакуювали більше тисячі людей

Укрінформ
З Центрального залізничного вокзалу у Києві сьогодні було евакуйовано понад тисячу громадян та сто співробітників у зв'язку з повідомленням про замінування.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Сьогодні близько 9-ї ранку до столичної поліції надійшло повідомлення про замінування Центрального залізничного вокзалу. Правоохоронці встановили: дзвінок надійшов з таксофона, розташованого неподалік площі Льва Толстого. Правоохоронці та фахівці профільних служб одразу виїхали на місце події, огородили небезпечну територію та розпочали перевірку інформації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час відпрацювання місця події правоохоронці евакуйовали понад тисячу громадян та сто співробітників вокзалу.

Через деякий час співробітники вибухотехнічної служби повідомили про відсутність будь-яких небезпечних речовин та предметів. Хибна інформація про замінування на розклад руху потягів не вплинула.

Відомості про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Солом’янського управління поліції, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-