Торецьких підбурювачів перевиховуватимуть працею

Торецьких підбурювачів перевиховуватимуть працею

Укрінформ
Першим двом жителям Торецька на Донеччині, які в ніч проти вівторка підбурювали місцевих мешканців перешкоджати руху української військової техніки, винесли вироки за організацію заворушень: громадські та виправні роботи.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.

"37-річний раніше засуджений за зберігання наркотиків отримав 50 годин громадських робіт, а другий активний учасник заворушень, 1987 року народження, – 1 місяць виправних робіт з відрахуванням 20 відсотків заробітку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що порушники притягуються до відповідальності згідно зі ст. 185 «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Усього поліцейськими було затримано 8 організаторів масових завоорушень. Це місцеві мешканці віком від 20 до 61 року. Зазначають, що троє з них вже потрапляли до поля зору поліції.

Як повідомлялося, 4 липня близько 22.00 у Торецьку група нетверезих людей підбурювала місцевих жителів на заворушення. Внаслідок цього близько 100 громадян перекрили дорогу військовому транспорту, який рухався на позиції для оборони міста. Завдяки своєчасним діям поліції заводії були затримані, а рух дорогою поновлений о 23.20.

Фото: vlada.io

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-