Київенерго просить Порошенка втрутитися у конфлікт із Нафтогазом

Київенерго просить Порошенка втрутитися у конфлікт із Нафтогазом

Укрінформ
Трудовий колектив ПАТ «Київенерго» звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням врегулювати ситуацію з блокуванням роботи компанії внаслідок арешту рахунків Державною виконавчою службою.

Про це Укрынформу повідомили у прес-службі компанії.

«11-тисячний трудовий колектив ПАТ «Київенерго» звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням врегулювати ситуацію з блокуванням роботи компанії внаслідок арешту рахунків Державною виконавчою службою, накладеного через штрафні санкції НАК «Нафтогаз України» за вже погашені борги за паливо», - йдеться у повідомленні.

Київенерго нагадало, що станом на сьогодні робота енергокомпанії зупинена: не ведеться підготовка теплового та електричного господарства до зими, запаси матеріалів для усунення аварій на мережах та обладнанні майже вичерпано.

Нагадаємо, були заблоковані рахунки ще 104 українських теплокомуненерго. Загальна сума нарахованих НАК «Нафтогаз України» штрафів перевищує 10 млрд грн, з яких 4,4 млрд грн знаходяться у виконавчому провадженні.

Рахунки «Київенерго» були вдруге заарештовані в травні, і за цей час з них примусово списано понад 50 млн грн. Починаючи з середини червня, компанія працювала на аварійних запасах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-