Київенерго назвало нові тарифи на тепло і гарячу воду

Київенерго назвало нові тарифи на тепло і гарячу воду

Укрінформ
ПАТ «Київенерго» оприлюднило нові тарифи на тепло і гарячу воду, що набрали чинності у столиці з 1 липня. За новими тарифами потрібно сплачувати за послуги, спожиті з 1 липня 2016 року.

Про це інформує прес-служба Київенерго.

Зокрема, 1 кубометр гарячої води за наявності у квартирі рушникосушарок, підключених до системи гарячого водопостачання, коштуватиме 83,10 грн. За відсутності рушникосушарок 1 кубометр гарячої води обійдеться киянам у 76,71 грн.

Тарифи на теплову енергію встановлені таким чином: за наявності будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії за 1 гКал тепла коштуватиме 1416,96 грн. Якщо будинковий лічильник тепла відсутній, споживач оплачуватиме теплову енергію за нормою - 1 метр квадратний опалювальної площі обійдеться у 32,97 грн на місяць.

Нагадаємо, з 1-го липня 2016 року в Україні набувають чинності нові тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води та опалення відповідно до рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-