ДонНУ присвоїли ім’я Василя Стуса

ДонНУ присвоїли ім’я Василя Стуса

Укрінформ
Міністерство освіти і науки України схвалило рішення трудового колективу Донецького Національного університету (ДонНУ) про присвоєння вишу імені відомого українського поета-дисидента Василя Стуса.

Про це в понеділок на своїй сторінці у Facebook повідомив ректор ДонНУ Роман Гринюк.

«Хочу поділитися радісною новиною та привітати всю університетську родину! Наказом Міністерства освіти і науки № 758 від 02.06.2016 р. була схвалена пропозиція нашого колективу про присвоєння Донецькому національному університету імені Василя Стуса! Щиро дякую всім, хто пройшов цей шлях, хто вірив і вболівав поруч. Вдячний Лілії Гриневич за оперативність рішення та підтримку нашої ініціативи! Шановні абітурієнти та батьки, чекаємо на вас у Стусівському університеті!» - написав ректор.

Як повідомляв Укрінформ, після трьох місяців обговорення Конференція трудового колективу ДонНУ, який переїхав у Вінницю, більшістю голосів підтримала ініціативу про присвоєння університету імені поета, земляка і випускника цього вишу Василя Стуса. Нещодавно і син Василя Стуса - Дмитро - дав згоду на надання Донецькому Національному університету імені батька. Останнє слово залишалося за Міністерством освіти і науки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-