Яна Зінкевич приїхала до шлюбу на реанімобілі

Яна Зінкевич приїхала до шлюбу на реанімобілі

Фото
Укрінформ
У п'ятницю, 27 травня, у Дніпрі проходить весілля керівника медичного управління "Госпітальєри" Яни Зінкевич та добровольця АТО Максима Корабльова.

Це передає ТСН

«Весільна церемонія відбулася на березі Дніпра. Яна та Максим запросили на церемонію усіх охочих. Вони прибули у реанімобілі - ця американська "операційна", подарована волонтерами, вже більше року рятує поранених в АТО. Наречена була у візку, хоча може ходити у спеціальних лангетах. А весільним рушником слугував піджак мера міста. Але нині через вагітність Яни, лікарі порадили берегти сили. Молодята дали обітниці і врешті стали чоловіком та дружиною», - йдеться в публікації.

Міський голова Дніпра Борис Філатов у Фейсбуці пояснив, чому весільним рушником слугував його піджак: «Віддали Янку заміж! Дощ як з відра. Рушник не встигли принести. Міський голова викрутився :))». 

Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ.

Студентка біофаку з Рівного Яна Зінкевич у 18 років пішла в АТО, у 19 створила медичну службу "Госпітальєри". Вона особисто винесла з поля бою двісті поранених бійців. Вціліла під обстрілами, але ледь не загинула у ДТП.

У грудні машина "Госпітальєрів" злетіла з траси. Яну лікували в Ізраїлі. Після чисельних операцій та реабілітації вона пішла, а тепер готується стати мамою.

Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ.

"Це дуже важко. Звичайно, відповідальність дуже велика. Сім'я, дитина, Яна, собака у нас ще є. Все це дуже хвилює. У нас буде все добре і класно", - впевнений наречений.

Тепер молодята найбільше чекають на появу дитинки. Дівчинка має народитися восени. Максим освідчився Яні лише два тижні тому – в ефірі "Сніданку з 1+1".

Фото: acebook.com/boristreigerman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-