Опублікували фоторобот викрадача стародруку з бібліотеки ім.Вернадського

Опублікували фоторобот викрадача стародруку з бібліотеки ім.Вернадського

Укрінформ
Київська поліція опублікувала фоторобот чоловіка, який підозрюється у крадіжці стародруку з бібліотеки ім. Вернадського.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві, його складено за описом людей, які безпосередньо з цим чоловіком контактували.

Правоохоронці нагадують прикмети підозрюваного: на вигляд 35-40 років, зріст 170-172 см, вилиці широкі, волосся русяве, ніс і губи середнього розміру, худорлявої статури.

У поліції просять, якщо хтось впізнав людину, схожу на зображенні, негайно повідомити за телефоном 102 або (044) 486-03-06, 486-56-02.

Нагадаємо, 10 травня 2016 року невідомий чоловік, який назвався представником контролюючого органу і надав копії документів для проведення звірок книг, які зберігаються у відділі стародруків бібліотеки ім. Вернадського, викрав першодрук "Апостол" Івана Федорова 1574 року видання. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Проводяться оперативно-розшукові заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-