Більшість армії впевнена, що воює з

Більшість армії впевнена, що воює з "гібридними" військами РФ

Опитування
Укрінформ
За результатами соціологічного опитування, проведеного в Збройних силах України у квітні 2016 року, 74% військовослужбовців певні в тому, що вони воюють з "гібридними"  підрозділами ЗС Російської Федерації.

Про це під час брифінгу поінформував начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України полковник Олег Грунтковський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"74% військовослужбовців певні в тому, що вони воюють з "гібридними"  підрозділами ЗС Російської Федерації", - сказав Грунтковський.

Крім того, за його словами, 84% особового складу визнали себе готовими до виконання бойових завдань, 82% особового складу визнають в цілому суттєві та позитивні зрушення в питаннях організації підготовки та забезпечення військ в порівнянні з 2014 роком. Також 74% визнали свій колектив як згуртований,  єдиний з метою захищати державу, 64% військовослужбовців висловили довіру до своїх командирів.

"Як бачимо, це значні показники, які говорять про те, що рівень мотивації, рівень психологічної готовності до виконання завдань військовослужбовців дуже високий", - додав Грунтковський.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-