Укрпошта випустила марку «Чорнобиль - трагедія людства»

Укрпошта випустила марку «Чорнобиль - трагедія людства»

Фото
Укрінформ
До Дня пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи у чотирьох містах України, зокрема у м. Славутич, 26 квітня 2016 року відбулося спецпогашення художньої марки .

Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.

«Укрпошта вшановує пам'ять жертв Чорнобильської трагедії, випустивши художню марку та художній немаркований конверт. Так ми закарбовуємо пам'ять про страшну подію, яка так чи інакше впливає на життя світу, та віддаємо шану загиблим і постраждалим під час ліквідації аварії на атомній станції», - наголосив в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.

Спецпогашення художньої марки «Чорнобиль - трагедія людства» відбулося у Славутицькому ліцеї, де в рамках Міжнародного форуму «Уроки Чорнобиля для ядерної безпеки світу» проходила перша конференція «Проблеми виведення з експлуатації об'єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO-16.

Спеціальне поштове погашення художньої марки «Чорнобиль - трагедія людства» штемпелями «Перший день» відбулося й у Києві (01001),  Полтаві «30-річчя Чорнобильської трагедії. Полтава, 36000», Вінниці «30-річчя Чорнобильської трагедії. Вінниця, 21050»,  Коростені «30-річчя Чорнобильської трагедії. Коростень, 11501».

Відсьогодні художня марка «Чорнобиль - трагедія людства» та тематичний немаркований конверт вводяться в обіг. Їх можна придбати в усіх поштових відділеннях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-