Обвинувачені в харківському теракті залишаться під вартою

Обвинувачені в харківському теракті залишаться під вартою

Укрінформ
Фрунзенський районний суд Харкова продовжив утримання під вартою на два місяці для трьох обвинувачених в теракті 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Всім трьом обвинуваченим у теракті біля Палацу спорту продовжили утримання під вартою ще на два місяці. Наступне засідання суду у справі про теракт - 29 квітня", - зазначила Дубовик.

За її словами, на суді продовжили вивчення відеодоказів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 березня Фрунзенський районний суд Харкова закінчив вивчати матеріали кримінального провадження щодо теракту біля Палацу Спорту і розпочав вивчення відеоматеріалів.

19 лютого прокурор Харківської області Юрій Данильченко заявив журналістам, що у справі про теракт "основний обсяг судового слідства вже проведений".

26 січня невідомі спалили автомобіль Mazda захисника одного з обвинувачених в теракті - адвоката Олександра Шадріна. Він також веде інші справи - сепаратиста Ігната Кромського на прізвисько "Топаз" і співробітниці "міністерства держбезпеки ДНР" Лариси Чубарової.

22 лютого 2015 року під час вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинуло двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримано трьох харків'ян, їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-