Антимайданівцю

Антимайданівцю "Топазу" на 2 місяці подовжили арешт

Укрінформ
Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід - тримання під вартою антимайданівцю Гнату Кромському, відомому під позивним "Топаз".

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла речник прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Суд продовжив Кромському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці", - наголосила Дубовик.

За її словами, на суді допитали двох потерпілих.

Наступне засідання суду розпочнеться 26 травня о 15.00.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня засідання Київського районного суду Харкова у справі антимайданівця Гната Кромского-"Топаза" не відбулося: не з'явилися ані свідки, ані потерпілі. З тієї ж причини не відбувся суд 4 квітня.

"Топаза" затримано 28 березня 2014 року в рамках кримінального провадження за фактом штурму Харківської ОДА. Його обвинувачують за статтями "Масові заворушення", "Незаконне заволодіння транспортним засобом", "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України".

29 березня 2014 "Топаза" відправлено під домашній арешт з носінням електронного браслета. 7 квітня він втік і оголошений в розшук. 12 вересня 2015 року "Топаза" затримано на кордоні.

Гнат Кромськой у лютому 2014 року був охоронцем Антимайдану в Маріїнському парку в Києві з позивним "Топаз". У мережі розміщене його звернення до Путіна з проханням ввести війська в Україну "для захисту громадян".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-