У поліції повідомили подробиці загибелі хлопчика в аквапарку

У поліції повідомили подробиці загибелі хлопчика в аквапарку

Укрінформ
Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі хлопчика у торгово-розважальному центрі Dream Town в Оболонському районі Києва. 

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства.

"Поліція з'ясовує обставини загибелі хлопчика у столичному аквапарку. Розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що повідомлення про те, що в аквапарку втопився хлопчик надійшло до Оболонського управління поліції учора о 18:15. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група. Незважаючи на всі зусилля лікарів, реанімувати дитину не вдалося.

"Встановлено, що хлопчик перебував із бабусею і татом. Нещасний випадок трапився у дитячому басейні, коли дитина на деякий час залишилася без нагляду. Поліція опитала свідків та очевидців, вилучила та вивчила записи з камер відеоспостереження", - поінформували у відомстві.

За  фактом загибелі дитини розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство з додатковою правовою кваліфікацією - нещасний випадок. Слідство з'ясовує обставини цієї трагічної події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-