Москаль про зниклого на BlaBlaCar: Обидва попутники - з

Москаль про зниклого на BlaBlaCar: Обидва попутники - з "Правого сектору"

Укрінформ
Голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль заявив, що обидва попутники зниклого львів’янина Тараса Познякова - з «Правого сектору», й обидва замішані в подіях «мукачівської стрілянини».

Про це повідомляє офіційний сайт Москаля.

«Особи, яких розшукують у зв’язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками «Правого сектору». Якщо точніше, то вони входили в «спецпідрозділ» «Сонечко», який брав участь у стрілянині в Мукачеві 11 липня минулого року. Один із них – громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), мешканець Чернівецької області», - заявляє Москаль.

На його думку, теперішній злочин стосовно Познякова є фактично відлунням мукачівських подій, а також результатом бездіяльності правоохоронних органів.

«Правоохоронці не захотіли затримати й притягнути до кримінальної відповідальності фейкового комбата Романа Стойку (позивний Чесний), хоча всім відомо його місцезнаходження. І не розшукують інших представників «Правого сектору», які причетні до стрілянини в Мукачеві. Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжує нові злочини – це давно всім відома аксіома» - акцентує Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-