У безвізовий режим вірить майже половина українців - опитування

У безвізовий режим вірить майже половина українців - опитування

Укрінформ
Введення безвізового режиму з Європейським Союзом вважають важливим 49% українців, при цьому 55% із них збираються на довгий час виїхати на територію ЄС для роботи, навчання чи на постійне місце проживання.

Такі дані навів аналітик, член експертної ради SocioStream AG Іван Колодій під час презентації результатів соціологічного дослідження "Соціально-політична ситуація в Україні в квітні 2016 року", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"49% респондентів вважають введення безвізового режиму з ЄС важливим, 25% - неважливим і 26% не змогли висловити свою думку. Серед тих, хто вважає введення безвізового режиму важливим, 55% збираються на довгий час переїхати на територію ЄС (робота, заробітки - 35%, навчання - 5%, на постійне місце проживання - 10%), - сказав Колодій.

Дослідження методом особистого інтерв'ю проводилося з 6 по 12 квітня 2016 року. У висновковий масив ввійшло 1203 інтерв'ю. Вибірка, розроблена для дослідження, є репрезентативною для дорослого населення країни (віком від 18 років та старші). У Луганській та Донецькій областях опитування проводилося лише на підконтрольній Україні території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-