Віру Савченко по дозвіл на побачення відправили вже у Ростов

Віру Савченко по дозвіл на побачення відправили вже у Ростов

Укрінформ
Сестру Надії Савченко по дозвіл на побачення з нею у російському СІЗО знову направили - цього разу в обласний у Ростов.

Про це Віра Савченко написала на своїй сторінці в Fасеbook, розмістивши фотокопію підписаної головою внутрішньої служби СІЗО відповіді-відмови на її заяву з проханням про побачення з Надією.

«Нас знову із СІЗО за дозволом на побачення послали в суд, на цей раз обласний», - написала Віра.

У відповіді на заяву Віри Савченко говориться, що «засудженому, стосовно якого вирок набув законної сили, але ще не повернений до виконання, побачення з родичами надається на підставі дозволу головуючого в судовому засіданні у кримінальній справі або голови суду».

Згодом Віра Савченко повідомила про відвідання суду в Ростові: "Обласний суд працює до 17:00, в п'ятницю короткий день. Посварившись на порозі облсуду із судовим приставом, нічого не отримали".

З цього сестра бранки Кремля робить висновок, що в СІЗО навмисне власштували цю тяганину по судах: "Час "підрахували" нам... Отже, Москва проти".

Як повідомлялося, 22 березня народний депутат України Надія Савченко засуджена в Росії за сфальсифікованим звинуваченням на 20 років ув'язнення. У середу, 6 квітня, вона розпочала сухе голодування. З 11 квітня Надії надають підтримуючу терапію, вона перебуває під постійним медоглядом. З 14 квітня її стан здоров'я погіршився. Президент РФ Володимир Путін визнав, що переговори про її звільнення йдуть, але закликав «не поспішати».

Сьогодні Донецький міський суд Ростовської області вже відмовляв Вірі Савченко у побаченні з сестрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-