Більшість зареєстрованих переселенців - пенсіонери

Більшість зареєстрованих переселенців - пенсіонери

Укрінформ
В Україні офіційно зареєстровано понад 1 млн 760 тисяч внутрішньо переміщених осіб з Донбасу та Криму, серед яких більше 1 млн осіб - пенсіонери, а 226 тисяч - діти.

Про це у ході круглого столу в столиці розповіла начальник Управління організації соціального захисту постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій Мінсоцполітики Любов Черська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Через військову агресію на Донбасі й анексію Криму кількість внутрішньо переміщених осіб з Донецької, Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим складає на даний час понад 1 млн 760 тисяч осіб або 1 млн 400 тисяч сімей», - зазначила вона.

За її словами, найбільше переселенців зареєстровано в Донецькій області - 708 тисяч осіб, Луганській - 260 тисяч, Харківській - 204 тисячі, Запорізькій - 125 тисяч, Дніпропетровській - понад 74,5 тисяч людей, Київській - майже 50 тисяч осіб, а також у місті Києві - 134 тисячі осіб.

«Серед внутрішньо переміщених осіб понад 1 млн - це пенсіонери, 72,6 тисяч - це особи з інвалідністю, а також 226 тисяч дітей», - підкреслила Черська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-