Яна Зінкевич визначилась із майбутньою професією

Яна Зінкевич визначилась із майбутньою професією

Укрінформ
Засновниця медичного підрозділу "Госпітальєри" Яна Зінкевич планує розвивати реабілітаційну сферу у Дніпропетровську і в Україні в цілому.

Про це вона сказала на прес-конференції у Дніпропетровську, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Яна розповіла, що її мрія заново почати ходити майже збулася, тепер вона планує розвивати реабілітаційну сферу в Дніпропетровську і в Україні в цілому.

«У реабілітаційному центрі зможу на своєму прикладі допомагати таким же людям, як і сама. Люди з різними травмами і пошкодженнями зможуть зробити свої перші кроки і поліпшити своє здоров'я, на сьогоднішній день в більшості - це бійці АТО», - сказала Зінкевич.

Віце-президент «Манор Медікал Центр» Даніель Кутін, де проходила реабілітація Зінкевич, зазначив: лікарі при таких пошкодженнях, які отримала Яна під час аварії, дають дуже низькі шанси на одужання.

"Зараз, після стількох місяців наполегливої роботи як хірургів, так і реабілітологів, фізіотерапевтів, молодшого медперсоналу - це непередаване відчуття бачити цей прогрес, маленькі кроки - це ніщо інше, як диво", - каже Кутін.

Він сподівається і вірить, що завдяки своїй наполегливій роботі, своїм бойовим і вольовим якостям Яна буде розвивати свої успіхи, і що дуже недалекий той день, коли вона зможе самостійно ходити.

"Зі свого боку ми подбали про те, щоб для неї було надано все найкраще, що може запропонувати ізраїльська медицина. Крім цього, ми намагаємося оточити її максимально турботою і підтримкою", - зазначив Кутін.

Як повідомляв Укрінформ, 1 квітня Яна Зінкевич повернулася в Україну. Засновниця медичного батальйону «Госпітальєри» 20-річна Яна 5 грудня потрапила в аварію поблизу Дніпропетровська. Вона отримала переломи ребер і хребта. Її доправили в обласну лікарню, а після стабілізації стану - літаком в Ізраїль, де прооперували й поставили на хребті спеціальні титанові пластини. У лютому 2016 року вона повернулася в Україну. 5 березня вона знову поїхала до Ізраїлю на другий етап реабілітації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-