Гідність, свобода, креативність: Україна розказує про себе Європі

Гідність, свобода, креативність: Україна розказує про себе Європі

Відео
Укрінформ
Міністерство закордонних справ України запустило голландську версію сайту в рамках проекту MyUkraineIs та презентувало відеоролик про Україну з субтитрами голландською мовою.

Про це в четвер заявив посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба, повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ України.

«Проект MyUkraineIs розвивається, і ми раді появі в його рамках нових інформаційних продуктів. Це відеоролик про Україну та голландська версія сайту. Відео про Україну з субтитрами голландською мовою і голландська версія сайту є особливо важливими зараз з огляду на референдум в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Утім, лише референдумом наша робота не обмежується. МЗС залишається відкритим до взаємодії з тими, хто поділяє завдання публічної дипломатії України - більше якісного контенту для все більших аудиторій у світі», - прокоментував новинки Кулеба.

В українському зовнішньополітичному відомстві зазначили, що онлайн-платформа MyUkraineIs, яка наводить цікаві факти про сучасну Україну, стає більш доступною та інтерактивною для читачів в усьому світі.

Нагадаємо, www.myukraineis.org - це платформа, розроблена спільно МЗС, Мінінформполітики та Production Hub StratComUA, для популяризації України у світі. Особливістю проекту є те, що контент сайту генерують самі громадяни. Кошти МЗС на розробку сайту та відео не витрачалися.

У МЗС також запросили кожного популяризувати сайт та відео англійською та з голландськими субтитрами, поширюючи їх у соцмережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-