Прокуратура просить

Прокуратура просить "закрити" в квартирі водія "шаленого ВМW"

Укрінформ
Київська прокуратура оскаржила запобіжний захід водію BMW Ростиславу Храпачевському, який у ніч на 7 лютого намагався втекти від патрульних поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Київська місцева прокуратура №1 подала апеляційну скаргу на рішення Голосіївського райсуду м. Києва, який обрав для водія БМВ Ростислава Храпачевського, підозрюваного у вчиненні опору працівнику правоохоронного органу, запобіжний захід у виді особистого зобов’язання», - йдеться у повідомленні.

На думку прокурора, вказане рішення слідчого судді є необґрунтованим та таким, що підлягає скасуванню оскільки не відповідає ризикам, передбаченим ст. 177 КПК України. У прокуратурі зазначили, що, зокрема, можливий вплив підозрюваного на свідків у даному кримінальному провадженні, які являються його друзями та перебували з ним в автомобілі під час вчинення кримінального правопорушення, а також можливість ухиляння підозрюваного від явки до органів досудового розслідування, що підтверджується матеріалами кримінального провадження.

«З огляду на викладене прокуратура оскаржила дане судове рішення та в Апеляційному суді м. Києва наполягатиме на застосуванні щодо Р. Храпачевського запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту», - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого в Києві поліцейські відкрили вогонь під час погоні за порушниками на BMW. Близько 2:00 поліцейські, стріляючи по колесах, застрелили одного з пасажирів автомобіля. За словами свідків, водій і пасажири мали ознаки наркотичного сп'яніння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-