Поліція веде досудове слідство щодо обрушення будинку у центрі Києва

Поліція веде досудове слідство щодо обрушення будинку у центрі Києва

Укрінформ
У Єдиний реєстр досудового розслідування внесено інформацію про інцидент з обрушенням перекриттів у нежитловому будинку на вул. Богдана Хмельницького в Києві.

Про це заявив журналістам начальник слідчого управління Головного управління національної поліції м.Києва Олександр Пивовар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На даний час в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено інформацію по даній ситуації. Первинна кваліфікація - 271 стаття, частина 2 Кримінального кодексу України (Порушення норм законодавства з охорони праці, що спричинило наслідки у вигляді тілесних ушкоджень). Працюють слідчо-оперативні групи», - сказав Пивовар.

За його словами, особа власника цього аварійного будинку вже відома, встановлюються особи, які проводили тут ремонтні роботи.

Представник поліції зазначив, що санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше мер Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи в аварійній будівлі на вул.Богдана Хмельницького, 12-14 проводилися без жодних дозвільних документів.

За інформацією КМДА, будинок визнаний аварійним у 2004 р. і відселений. Він перебуває в приватних руках та переданий на баланс ОСББ Богдана Хмельницького 12-14.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-