Столярова каже, що з 2014 року її погляди змінилися

Столярова каже, що з 2014 року її погляди змінилися

Укрінформ
Марія Столярова, випусковий редактор «Подробиць тижня» на «Інтері», яка стала широко відомою після свого мату в ефірі, розповіла, навіщо називала українців у Фейсбуку «нациками» і «орками». 

«Детектор Медіа» узяв інтерв'ю у скандальної журналістки. 

«Як сталося, що 1 березня 2014 року ви у своєму Фейсбук признавалися у коханні до «Беркута», і називали тих, хто «палить покришки» «бандою орків» і «натовпом нациків»  - а через два роки приносите щирі вибачення родичам загиблих на Майдані, запевняючи, що у вас і в думках не могло виникнути бажання їх образити?» - запитав  «ДМ».

Свої антимайданівські і антиукраїнські пости Cтолярова назвала робочою необхідністю. «Це була необхідність по роботі – я давала таким чином сигнали своїй редакції про щось, про що б я не хотіла говорити», - сказала Столярова.

«По-перше, це був 2014 рік, не забуватимемо про це. А по-друге, не забуватимемо, що я – персона публічна, і мені потрібно було входити в довіру, і мої пости, так само, як і фотографії, могли бути продиктовані саме цим», - заявила вона. 

Як розповіла Столярова, вона назвала студентів, що стояли навколішки перед будівлею ОДА 1 березня, «натовпом нациків» тому, що так було треба.

«Не забувайте, де я тоді працювала (на «РЕН-ТВ». - Ред.)», - сказала вона.

Столярова спробувала завірити, що її пости не відображають її реальних поглядів.

«Природно, те, що я виїхала, звільнившись, доводить, що все в моєму житті змінилося», - сказала вона.

Раніше в інтернеті з'явився запис включення представників телеканалу «Інтер» з місця вшанування пам'яті Небесної Сотні, під час якого в ефірі з'являється голос шеф-редактора каналу Марії Столярової, яка наказує підлеглим «закінчувати цю х..ню».

Відео викликало велике обурення у суспільстві. 

Фото: ДУСЯ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-