«Інтер» відхрестився від Столярової і вимагає пояснень від її роботодавця

«Інтер» відхрестився від Столярової і вимагає пояснень від її роботодавця

Укрінформ
Телеканал "Інтер" обурений інцидентом у прямому ефірі програми "Подробиці тижня" від 21 лютого 2016 року.

Про це йдеться в офіційній заяві «Інтера».

На каналі також зазначили, що випусковий редактор програми Марія Столярова, яка допустила матірне висловлювання в сюжеті про Небесну сотню, нібито ніколи не працювала на "Інтері". Вона – співробітник компанії "Національні інформаційні системи", з якою "Інтер" працює за угодою.

«Угода між телеканалом "Інтер" і компанією "Національні інформаційні системи" передбачає, що телеканал "Інтер" не має відношення до виробництва, визначення і планування тем і не відповідає за зміст програм "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня", - зазначили у прес-службі телеканалу.

Компанія "НІК" нібито на власний розсуд і без узгодження з телеканалом "Інтер" здійснює підбір ведучих, редакторів, кореспондентів, іншого творчого і технічного персоналу для всіх програм, які вона виробляє.

«Відповідно, заявляємо, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІК" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його працівниками», - заявили на «Интері», додавши, що «НІС» самостійно і повною мірою відповідає за відповідність створених програм загальноприйнятим стандартам якості і вимогам законодавства України.

«У свою чергу, телеканал "Інтер" вважає неприпустимим те, що в ефірі прозвучала нецензурна лексика. І покладає повну відповідальність за подію на ТОВ "НІС", оскільки технологія прямого ефіру не дає каналу оперативної технічної можливості усувати помилки виробників програм», - заявили на телеканалі.

У прес-службі також зазначили, що «Інтер» звернувся до ТОВ "НІК" з претензією і вимогою роз'яснення інциденту і гарантією того, що подібне більше не повториться в ефірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-