СБУ перевірить діяльність шеф-редактора

СБУ перевірить діяльність шеф-редактора "Інтера"

Відео
Укрінформ
СБУ проаналізує висловлювання шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової та надасть чітку відповідь, чи є в її діях склад злочину.

Про це під час брифінгу повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передає кореспондент Укрінформу.

"Ті висловлювання, і ті заклади, і та інформація, що міститься у соцмережах і пов'язується з цією особою, вона викликає у нас запитання і буде нами досліджуватися, нашими слідчими, для того щоб чітко дати відповідь, чи є в її діях склад злочину, чи немає. Я думаю, що ми дуже швидко закінчимо такий аналіз і зможемо дати виважену відповідь на це питання", - сказав Ткачук.

Він зазначив, що дивним є те, "як вона могла взагалі опинитися на такій посаді у дуже поважному ЗМІ в Україні".

Шеф-редактор програми "Подробиці тижня" телеканалу "Інтер" Марія Столярова після інциденту в ефірі, записала відеозвернення, в якому виклала свою версію того, що сталося. Столярова стверджує, що сказана нею за кадром фраза в той час, коли в кадрі давали інтерв'ю родичі загиблих на Майдані в лютому 2014 року активістів в день пам'яті Небесної сотні, не має жодного відношення до останніх. Вона називає те, що трапилося "невиправною технічної лажею". Відповідне відео Столярова опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-