У Львові теж мітингували на підтримку ув’язненого поліцейського

У Львові теж мітингували на підтримку ув’язненого поліцейського

Укрінформ
У Львові правоохоронці і пересічні мешканці вийшли на вулиці на захист арештованого за обстріл BMW поліцейського Олійника.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми не можемо залишатися байдужими до неподобств, які творяться в Україні із так званим правосуддям. Не покараний жоден із злочинців, які розстрілювали безборонних людей на Майдані. Але варто було правоохоронцеві «посягнути» на мажорів, як йому загрожує тюремне ув`язнення», - зазначила одна з учасниць акції.

На підтримку патрульної поліції львів`яни принесли плакат із написом: «Правосуддя по-печерськи: не можемо посадити порушників, давайте посадимо захисників», у якому сконцентрований лейтмотив події.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні ж кілька сотень людей вийшли на Софійську площу столиці, аби висловити свою підтримку співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, приводом для заходу стало висунення підозри столичному патрульному поліцейському, який в ніч з 6 на 7 лютого у результаті погоні за автівкою BMW, яка їхала з дуже високою швидкістю, застрелив її пасажира. Тепер правоохоронцеві, який мав виступити перед Фемідою в ролі свідка, загрожує тривале тюремне ув`язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-