Міноборони повільно відпрацьовує централізований облік учасників АТО - Рада оборони Херсонщини

Міноборони повільно відпрацьовує централізований облік учасників АТО - Рада оборони Херсонщини

Укрінформ
Міністерство оборони України повільними темпами відпрацьовує питання автоматизації і централізації обліку демобілізованих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, що створює проблему.

Про це заявив керівник апарату Херсонської облдержадміністрації, секретар Ради оборони області Володимир Клюцевський у виступі на виїзному засіданні Ради оборони Херсонської області, що відбулося у п'ятницю у місті Цюрупинськ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проблемним залишається питання встановлення статусу учасника бойових дій військовослужбовцям та представникам Збройних Сил України, жителям Херсонської області, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції. Причиною цього є відсутність централізованого обліку звернень осіб з приводу присвоєння зазначеного статусу, отримання довідки про доходи, а також грошового забезпечення демобілізованим. На рівні Міністерства оборони відпрацьовуються ці питання автоматизації та централізації обліку демобілізованих в частині присвоєння статусу. Але це здійснюється повільними темпами", - розповів Клюцевський.

За його словами, Херсонська облдержадміністрація, за рішеннями Ради оборони області, неодноразово зверталася з відповідними пропозиціями щодо необхідності якнайшвидшого вирішення даного проблемного питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-