На Волині знайшли літак контрабандистів

На Волині знайшли літак контрабандистів

Укрінформ
Біля с. Софіянівка Маневицького району на Волині правоохоронці виявили літак Ан-2, на борту якого було знайдено цигарки іноземного виробництва без акцизних марок.

Підозрюють, що транспортний засіб належав контрабандистам.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Волинської області

«Працівниками УСБУ в області у взаємодії із прокуратурою Волині та Луцьким прикордонним загоном 6 лютого 2016 року в полі неподалік лісового масиву поблизу села Софіянівка Маневицького району виявлено повітряне судно - літак АН-2», - йдеться у повідомленні.

Обставини виявлення в літаку цигарок іноземного виробництва без акцизних марок та його розміщення викликали підозру, що літак буде використовуватися для контрабандного переміщення через Державний кордон України до Республіки Польща підакцизних товарів.

«Аби не допустити порушень Закону й упередити трагічні наслідки на кшталт тих, які мали місце під час катастрофи такого ж літака в селі Промінь Луцького району 26 березня 2015 року (тоді літак, заходячи на посадку, зачепився за дах будинку і впав; пілот загинув - ред.), нині повітряне судно тимчасово вилучене в межах проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні», - зазначили в прокуратурі.

Наразі вживаються заходи із встановлення власників літака.

Фото cp58.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-