Полк «Дніпро-1» відвідав генерал армії США

Полк «Дніпро-1» відвідав генерал армії США

Укрінформ
Полк «Дніпро-1» з офіційним візитом відвідали командуючий армією США у Європі генерал Бен Ходжес та посол США в Україні Джефрі Пайєтт. Разом з ними базу відвідали офіцери військової розвідки США, а також - народний депутат та командир батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук.

Про це повідомила прес-служба полку «Дніпро-1».

«Під час візиту мова йшла про надання додаткової допомоги у сфері безпеки та захисту України, співпрацю та обмін досвідом між американськими та українськими військовими в рамках співпраці між двома державами», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що офіційна делегація побувала у підрозділі «Аеророзвідка Дніпро-1», який по праву вважається найкращим в Україні, і поспілкувалася зі спеціалістами про технічні можливості та інновації у сфері розвідувальних польотів безпілотних літальних апаратів (БПЛА) над територіями Сходу України та Криму, де базуються сили супротивника.

Відомо, що це не перший візит почесних гостей з США до Дніпропетровська і, зокрема, на базу першого добровольчого підрозділу «Дніпро-1», який став на захист України ще у квітні 2014 року і з тих часів не полишає позицій.

Генерал Ходжес був вражений побаченим і підкреслив той факт, що сила «Дніпро-1» полягає в єднанні бійців та їх вірі в перемогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-