У столиці затримали авто зі зброєю та наркотиками

У столиці затримали авто зі зброєю та наркотиками

Укрінформ
Оперативні працівники Шевченківського управління поліції знешкодили групу осіб, які займалися незаконним обігом зброї та наркотичних речовин.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції України у місті Київ. 

"Поліцейський патруль зупинив два автомобілі, які перешкоджали руху транспорту на одній із вулиць Шевченківського району Києва.

В одній машині знаходилися 29-річний і 33-річний місцеві мешканці. Під час огляду їхнього транспортного засобу правоохоронці виявили поліетиленові пакети з речовиною, схожою на амфетамін, та скляну банку, в якій знаходилися пакети з канабісом. Крім того, в салоні знайшли два пістолети та револьвер і запчастини до вогнепальної зброї, 200 бойових набоїв, пристрій для відстрілу гумовими кулями, понад 10 тисяч гривень у національній та іноземній валютах.

В іншому автомобілі, яким керував 26-річний киянин, співробітники поліції також виявили поліетиленовий пакет із синтетичним і рослинного походження наркотиками та ніж. Вилучені наркотичні речовини та зброю направили на експертизу", - йдеться у повідомленні.

У ході подальшого слідства з’ясувалося, що один із підозрюваних уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад, двоє інших потрапили в поле зору правоохоронців уперше.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) і 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-