В Україні завтра без опадів, але слизько

В Україні завтра без опадів, але слизько

Укрінформ
В Україні синоптики прогнозують на завтра тумани, пориви вітру, ожеледицю. У Карпатах зберігається лавинна небезпека.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«30 січня в Україні без опадів, лише вночі в Карпатах, на Закарпатті та півдні Одещини місцями невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі та вранці у південних, центральних областях та в Карпатському регіоні місцями туман. На дорогах країни, крім більшості західних областей, подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень на заході країни окремі пориви 15-20 м/с. Температура у західних областях вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 4-9° тепла; на решті території вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла, у східних областях близько 0°», - йдеться у повідомленні.

Завтра в Карпатах вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вночі та вранці місцями туман. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. Висота снігового покриву 4-18 см. 30 січня у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь); у високогір'ї Львівської області очікується незначна лавинна небезпека (І ступiнь).

До 1 лютого на річках басейнiв Сяну, Днiстра, Прута, Сірету, Захiдного Бугу, Прип'ятi, річках Закарпаття триватиме підйом рівнів води на 0,1-1,0 м над поточними рівнями, руйнування льодоставу та льодохід, можливе формування заторiв льоду з рiзким коливанням води.

У Львові завтра без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вночі близько нуля, вдень 6-8° тепла.

У Дніпропетровську без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця. Нічна температура 3-5° морозу, вдень 2-4° тепла.

В Одесі  вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без опадів. Вітер південно-західний, помірний. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 3-5° тепла.

У Харкові без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця. Вночі близько нуля, вдень 1-3° тепла.

У Києві завтра без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 3-5° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 30 січня у Києві була зафіксована у  2002 році - плюс 7,9°;  мінімальна - у 1941 році - мінус 25,0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-