Мосійчук: Чиновники на держзакупівлях розікрали понад 12 млн грн

Мосійчук: Чиновники на держзакупівлях розікрали понад 12 млн грн

Укрінформ
Чиновники з пенітенціарної служби розікрали з бюджету близько 12,5 млн грн на закупівлі перлової каші з м'ясом і субм'ясних продуктів.

Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив народний депутат України Ігор Мосійчук, оприлюднивши знімки тендерної документації, які свідчать про нечесному проведенні закупівель.

"29 грудня 2015 року Державна Пенітенціарна служба провела тендер по закупівлі каші перлової з м'ясом та субм'ясними продуктами на загальну суму ні мало, ні багато а 12,5 мільйонів гривень. В результаті певних махінацій за участі Антимонопольного комітету який зняв з торгів фірму яка перемогла право на постачання згаданих вище консерв отримало ТОВ "Лекка" з статутним капіталом 15 000 гривен. І вже нібито 30 грудня ТОВ "Лекка" поставило ці консерви на склади ДПсУ. Насправді ніхто нічого нікуди не поставляв а за допомогою нехитрої схеми і фірми-прокладки якою по суті являється ТОВ "Лекка" чиновники ДПсУ вкрали з держбюджету 12,5 мільйонів гривен", - стверджує народний обранець.

Мосійчук також підкреслив: "враховуючи, що в даному випадку на обличчя факти відвертої корупції та розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах", він, як народний депутат від Радикальної партії, звернувся з відповідною заявою про злочин до Національного антикорупційного бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-