На четвер прогнозують сніг і ожеледицю

На четвер прогнозують сніг і ожеледицю

Укрінформ
У четвер, 21 січня, в Україні синоптики прогнозують мінливу хмарність, місцями невеликий сніг, на дорогах - ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«21 січня в Україні мінлива хмарність. У західних областях, вранці та вдень і в більшості районів Лівобережжя невеликий сніг, у східних, Запорізькій та Дніпропетровській областях помірний сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16° морозу, вдень 5-10°; у західних областях вночі 6-11° морозу, у Карпатах до 15°, вдень 3-8° морозу; в Криму та Приазов'ї вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах завтра невеликий сніг. Вітер південно-західний, західний, помірний. Температура вночі 11-16°, вдень 5-10° морозу. Висота снігового покриву 10-57 см. На високогір'ї Iвано-Франкiвської області очікується незначна лавинна небезпека (І ступінь).

У Львові завтра невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, помірний. Вночі 6-8°, вдень 3-5° морозу.

У Дніпропетровську вночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця.  Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 4-6° морозу.

В Одесі завтра без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на західний, помірний. Вночі 11-13°, вдень 6-8° морозу.

У Харкові вночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця.  Вітер західний, з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 3-5° морозу.

У Києві завтра без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 6-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-