У центрі Києва загорівся будинок. Є постраждалі

У центрі Києва загорівся будинок. Є постраждалі

Фото
Укрінформ
У житловому будинку в Києві неподалік від Майдану Незалежності вночі сталася пожежа, постраждали двоє дітей та поліцейський.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"20 січня, о 02 год. 48 хв. надійшло повідомлення про пожежу на 1-му поверсі в житловому будинку за адресою: м. Київ, Шевченківський район, вул. Михайлівська, 24-В. Під час гасіння пожежі о 03 год. 28 хв. стався вибух невідомого походження. Пожежу локалізовано о 05 год. 18 хв», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, пожежа виникла на в офісному приміщенні а потім вогонь пішов далі.

"Під час гасіння пожежі евакуйовано 5 осіб, врятовано з третього поверху 2-х дорослих та дитину, 2-х дітей з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до дитячої лікарні Охматдит, та співробітника національної поліції з травмами різного ступеню внаслідок обвалення конструкцій будинку госпіталізовано до Київської обласної лікарні. Під час гасіння пожежі виявлено тіло жінки 1926 р.н.", - розповідають рятувальники.

Попередня причина пожежі та розмір матеріальних збитків - встановлюються.

На місці події працює 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 84 чоловіка особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві та 4 відділення з 23 чоловіками особового складу ДП МРЦ ДСНС України.

фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-