Російські туроператори ще піднімуть ціни на Крим

Російські туроператори ще піднімуть ціни на Крим

Укрінформ
Представник Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна повідомила, що вартість проживання в готелях Криму в майбутній літній сезон може зрости на 15-30%.

Про це повідомив «Коммерсант».

За словами Тюріної, влітку 2015 року відпочинок на півострові вже подорожчав на 15-20%, а в наступному сезоні ця тенденція збережеться. Підвищення цін Тюріна пов'язує із зростанням туристичного попиту на Крим у минулому літньому сезоні. За даними «міністерства курортів і туризму Криму», в 2015 році півострів відвідали 4,6 мільйона осіб, на 21% більше, ніж на рік раніше.

«Але при цьому рівень сервісу тут (у Криму, - ред.), як правило, нижчий, ніж у Сочі, і люди, які заплатили за відпочинок у Криму значні кошти, найчастіше залишаються незадоволені поїздкою», - пояснює Тюріна.

Раніше в січні виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії (АТОР) Майя Ломідзе повідомила, що більшість росіян у новорічні свята відмовилися від туристичних поїздок як за кордон, так і всередині країни. При цьому Ломідзе зазначила, в найпопулярніших місцях у РФ на новорічні канікули відпочинок подорожчав на 15-17 відсотків, що змусило багатьох росіян відмовитися від поїздки. В цілому Ростуризм і Росстат повідомляли про зростання внутрішнього туризму на тлі скорочення кількості росіян, які виїжджають за кордон, у тому числі, через заборону на відпочинок в Єгипті і Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-