Драгобратська справа: суд затримується, зала переповнена

Драгобратська справа: суд затримується, зала переповнена

Укрінформ
Засідання Апеляційного суду в Закарпатській області, де сьогодні мають розглядати апеляцію щодо запобіжного заходу - два місяці тримання під вартою - для бійців ПС за бійку на курорті Драгобрат, затримується.

Про це повідомив адвокат затриманих Владислав Добош.

"Як тільки-но стало відомо, справу по запобіжному заходу затриманих хлопців не передали з Ужгородського міськрайонного суду до Апеляційного суду Закарпатської області. Це робиться навмисно суддями, щоб сьогодні не розглядати справу. Хоча відстань між судами 2 кілометри, і справу можна навіть пішки за кілька хвилин принести. Нагадаю, апеляції були призначені в п'ятницю, тобто часу було достатньо", - написав Добош у Фейсбуці кількома годинами раніш.

За словами очевидців, наразі зала суду Апеляційного суду в Закарпатській області переповнена. Серед журналістів, активістів та волонтерів помітили нардепів - Ігоря Луценка та Володимира Парасюка. У залі тиснява, активісти розмістили плакати із закликами відпустити затриманих.

Засідання Апеляційного суду Закарпаття проводиться щодо вироку про тримання під вартою протягом 60 діб трьох бійців "Правого Сектора", які підозрюються у кривавих розбірках на гірськолижному курорті Драгобрат в Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-